Hodnocení modelů

Hodnocení - Breast Cancer Benefit Model

4. března 2014 v 6:33 | Yasmin
Benefit model, limitovaná edice, jejímž nákupem sponzorujete boj proti rakovině prsu. Model na sobě nese známé logo - růžovou stuhu. Nejen, že jeho koupí podpoříte dobrou věc, ale model se také může stát cenným sběratelským kusem nebo překrásnou ozdobou vašeho bytu či domu. Kůň je balen v růžové krabici.

Můj názor na tento model - Musím uznat, že je výborný nápad udělat i breyera pro boj s rakovinou. Mě osobně se tento model opravdu moc líbí. Je úžasně provedený a uvažuji, že si ho někdy koupím.

Hodnocení - Breyer - Little Prince W/Book

20. února 2014 v 6:46 | Yasmin
Little Prince je palomino pony velikosti Traditional. Přichází k Vám i s poutavou knihou k procvičení angličtiny.

Můj názor na tento model - Jelikož miluji zbarvení palomino, nemám k tomuto modelu téměř žádné výhrady. Je dokonalý a i knížka vypadá opravdu krásně!

Hodnocení - Breyer - TS Black Tie Affair

12. února 2014 v 6:21 | Yasmin
Tento Pintabian je velice inteligentním a talentovaným koněm. Tobiano hřebec Black Tie Affair zvládá nejrůznější cirkusové kousky, jako například úklony, sedání, lehání apod.! Navíc má na kontě řadu ocenění z Western Pleasure, takže jde o vskutku všestranný talent! Portrait model slavného koníka můžete nyní vlastnit i Vy!

Můj názor na tento model - Líbí se mi na něm zbarvení, ale tento mold nemám moc ráda, protože od ostatních zběratelů slýchávám, že nemá zrovna moc dobrou stabilitu. Ale jinak je krásný.

Hodnocení - Sato

7. února 2014 v 11:31 | Yasmin
Když se řekne plnokrevník, většinou si vybavíme hnědáky, ryzáky, možná grošáky. Ale jen málokoho napadne plnokrevník se strakatým zbarvením. Sato je skutečným unikátem ve světě dostihových koní, jeho zlatavou palomino srst totiž zdobí sabino vzorování. Je to člen Jockey Clubu a zároveň čistokrevný Thoroughbred. Pochází z farmy v Kanadě a nyní si jej můžete i Vy přidat do své sbírky. Jistě nebudete litovat, jde o skutečné dílo z edice portrait modelů od firmy Breyer!

Můj názor na tento model - Sato mě vždycky fascinoval. Ten jeho model, srst. Prostě dokonalost. Doufám, že se někdy v mé zbírce objeví, protože je úplně dokonalý!

Hodnocení - SCH Arabská klisna

3. února 2014 v 6:24 | Yasmin
Arabská klisna značky schleich.

Můj názor na tento model - Hodně lidem se nelíbí. Ani já z ní nejsem moc odvázané, ale v něčem se mi líbí. Hlavu má podle mě docela pěknou, ocas taky, ale ty nohy a krk ...

Hodnocení - Bats in the Belfry

27. ledna 2014 v 6:43 | Yasmin
Jedinečná a neopakovatelná možnost získat velmi cenný model k dostání pouze u Breyer Premier Dealerů. Limitován na pouhých 2500 kusů bude Bats jistě krásným zpestřením sbírky. Dokonalá Halloween dekorace, ale i kousek do sbírky či na výstavy! Přichází v krásné stylové krabici.
Můj názor na tento model - Nevím proč, ale modely s podobným vzhledem, jako má tento, mě připadají opravdu hodně zajímavé. Jen se mi u tohoto nelíbí mold.

Hodnocení - Breyer Mustang

24. ledna 2014 v 6:51 | Yasmin
Breyer Mustang. Mustangové jsou součástí historie Ameriky. Mustangové pocházejí ze španělských koní, které do země přivezli první objevitelé Ameriky. Mustangové jsou divocí koně, kteří se potulují po západě USA a po celé generace docházelo ke křížení s koni domácími, kdy se vyvinul s těchto spojení dnešní doviký mustang. Délka 14 cm a výška 12 cm.

Můj názor na tento model - Tento model se mi opravdu zalíbil. Má krásný aktivní mold a nádhernou barvu. A všimli jste si té dokonalé lysinky? Mají ho ZDE za 599,- .

Hodnocení - Breyer - Moorland Totilas

14. ledna 2014 v 6:28 | Yasmin
Traditional portrait model legendárního drezurního šampiona na zbrusu novém moldu. Vřele doporučujeme, součástí balení je i nový malý Breyer katalog.

Můj názor na tento model - Tento koník mě opravdu okouzlil. Líbí se mi barva, mold, prostě vše!

Hodnocení - Breyer - Paint mare and foal

6. ledna 2014 v 6:26 | Yasmin
Krásná sada Traditional klisny s hříbátkem plemene Paint.

Můj názor na tento model - Abych řekla pravdu, moc se mi nelíbí. Mold je hezký, ale nesedí mi na nich to zbarvení. Ale kdo ví, třeba na fotkách od sběratelů budou vypadat mnohem lépe!

Hodnocení - Best in Show - AQH

17. prosince 2013 v 6:03 | Yasmin
Exklusivní a unikátní model AQH hřebce z edice Best in Show známé též pod názvem "Nejreálnější produkt v historii Breyer horses"! Model plaváka s planoucí reálnou hřívou a speciálním provedením modrých očí a podstavce reprezentuje jedno nejslavnějších dobytkářských plemen koní na světě, Amerických Quarterů! Tento úchvatný detailně propracovaný model přichází s přímo hvězdnou modrou dekorativní krabicí!
Můj názor na tento model - Je to docela zajímavé. V jednu chvíli se mi strašně líbí a v jednu bych ho nejraději neviděla. Naprosto netuším důvod. :D Ale miluji na něm ty jeho dokonalá krásná modrá očíčka. :-*
Breyer - Best in Show - AQH

 
 

Reklama